Scootmobiel Hulpdienst


Wij werken nauw samen met de Scootmobiel Hulpdienst, de snelle en betrouwbare hulpdienst bij pech onderweg met uw scootmobiel. Scootmobiel Hulpdienst is snel ter plaatse: 24 uur per dag, 7 dagen per week, in heel Nederland.

Scootmobiel verzekering, snel en kundig

U ontvangt adequate hulp indien u onderweg met uw scootmobiel onverwacht stil komt te staan. U wordt samen met uw scootmobiel naar uw huis of tijdelijke verblijfadres gebracht. Deze unieke service geldt voor geheel Nederland. Onze hulpdienst bestaat uit een netwerk van ruim 1000 ervaren medewerkers en gespecialiseerde voertuigen, die u en uw scootmobiel naar huis vervoeren bij pech onderweg. Nu altijd veilig en zorgeloos op weg met de zekerheid van Scootmobiel Hulpdienst.

 

 

Op Scootmobiel Hulpdienst kunt u rekenen!

U gebruikt uw scootmobiel veelvuldig en verwacht daar altijd op te kunnen vertrouwen. Is dit een keer toch niet het geval, dan moet u kunnen rekenen op een betrouwbare en deskundige hulpdienst zodat u snel weer op pad kunt. Bij Scootmobiel Hulpdienst begrijpen we dat. Daarom spelen we daarop in. Naast hulp bij pech onderweg heeft u ook de mogelijkheid uw scootmobiel vakkundig bij ons te laten repareren, onderhouden en een aankoopkeuring uit te voeren. Tevens kunt u bij ons terrecht voor een scootmobiel verzekering.

Sinds de start in 2006 bieden wij inmiddels meer dan 60.000 gebruikers van Scootmobiel Hulpdienst de zekerheid van het zelfstandig thuiskomen in geval van pech onderweg met de scootmobiel.

Wenst u meer informatie kom dan geheel vrijblijvend eens langs bij ons in de showroom.